Voleybol şampiyonu Kızılay Van Şubesi Oldu

Voleybol şampiyonu Kızılay Van Şubesi Oldu
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar Voleybol Müsabakalarının bu yılki şampiyonu Kızılay Van Şube Başkanlığı oldu.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda iki ay boyunca yapılan ve ilimizden ise toplamda 33 kurumun katılım sağladığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar Arası Masa Tenisi, Basketbol, Yüzme ve Voleybol müsabakalarının voleybol finali ise, Fevzi Çakmak Spor Salonunda, Erciş Kaymakamlığı ile Kızılay Van Şube Başkanlığı arasında oynandı.

Yaklaşık iki ay boyunca dört farklı branşta yapılan ve 33 kurumdan 534 kişinin katılım sağladığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar Arası Voleybol Müsabakalarının finali ise 25 Mayıs Perşembe günü oynandı. Renkli görüntülere sahne olan turnuvada mücadele eden kurum çalışanlarının heyecanlarına aile ve yakınları da eşlik etti. Kurumlar arası voleybol şöleninin yaşandığı turnuvada son gün karşılaşmaları ise adeta nefesleri kesti. Heyecan dolu final karşılaşmaları sonunda Kızılay Van Şube Başkanlığı şampiyon olurken, Erciş kaymakamlığı ise ikincilik kupasına uzanan taraf oldu.

Fevzi Çakmak Spor Salonunda yapılan ödül töreninde konuşan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor şube müdürü Yalçın Özdemir ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; İl müdürlüğümüz tarafından yaklaşık bir ay boyunca tesislerimizde Masa Tenisi, Basketbol, Yüzme ve bugün ise voleybol branşımızın final karşılaşmalarının oynandığı 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma Kurumlar arası Voleybol karşılaşmaları Erciş Kaymakamlığımız ve Kızılay Van Şube Başkanlığımız arasında oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Dört farklı branşta yapılan müsabakalara ilimizden 33 kurum ve 534 vatandaşımız katılım sağladı. İnşallah önümüzdeki süreçlerde yine kamu kurum ve kuruluşlarımıza yönelik bu tür organizasyonlar düzenlemeyi hedefliyoruz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, dereceye giren bütün kurumlarımızı da yürekten kutluyoruz.” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından dereceye giren kurumlara ödülleri, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor şube müdürü Yalçın Özdemir ve diğer kamu kurum personelleri tarafından verildi.