Vefa-Der'den Sağlık Müdürü Yanmaz’a Ziyaret

Vefa-Der'den Sağlık Müdürü Yanmaz’a Ziyaret
Türkiye Vefa Derneği (Vefa-Der) Van İl Başkanı Hamide Donmuş ve yönetimi İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Vefa Derneği (Vefa-Der) Van İl Başkanı Hamide Donmuş ve beraberindeki üyelerle Sağlık Müdürü Yanmaz’ı ziyaret ederek, dernek hakkında faaliyetleri konusunda bilgi verdi.

Donmuş, 'Van'a hizmet eden her kim olursa olsun bizler destekçisi olmaktayız, katkı sağlamak, iş hayatında kalite gücünü arttıracak organizasyonlar yaparak topluma değer katacak projelerle bir model oluşturmak gibi amaçlarımız var; bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Van’daki Teşkilatımız sürekli olarak halkın yanında yer almakta Derneğimizin her çalışanı, siz değerli kurum amirlerinin yanında yer alarak, destekçisi olacak, Vefa-Der olarak vatandaşlara milletimize her zaman el uzatmayı görev bilen ve hizmet veren her kesimin destekçisi olduklarını belirtti. Ziyaret esnasında derneğin bugüne kadar yapmış olduğu faaliyetler ve ayrıca gelecekle ilgili projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.



İl sağlık müdürü Dr. Ergün Yanmaz, sivil toplum örgütlerinin yaptıkları sosyal içerikli her türlü projeye destek vereceklerini, vatandaşa  yönelik yapacak tüm faaliyetlerine  kurum olarak bu türlü etkinliklerin önemine inandıklarını ve bu faaliyetlerin toplumun gelişmesine, eğitilmesine büyük katkılar sağlayacağını ifade etti. Dr. Yanmaz, Türkiye Vefa Derneği (Vefa-Der) yönetimine ve başkan Donmuş’a yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.