VEDAŞ’tan kadın futbolculara moral

VEDAŞ’tan kadın futbolculara moral
Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), 1. Lig Play-Off müsabakalarında başarılı sonuçlar alan ve play-off 2. tur maçlarına hazırlanan Hakkari Spor Kadın Futbol Takımına yönelik moral etkinliği düzenledi.

VEDAŞ, 12-15 Nisan tarihlerinde Malatya’da ikinci turu oynanacak Play-Off maçları öncesinde Hakkari Spor Kadın Futbol Takımı sporcularına moral vermek için bir etkinlik düzenlendi.

Şirket merkezindeki sinema salonunda düzenlenen etkinlikte kadın sporcuların başarı öykülerinin anlatıldığı filmin izlendikten sonrasında bir konuşma yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, “Dağ kentin futbol melekleri olarak tanıdığımız takımımızın başarıları bizleri gururlandırıyor. Sizler bu yolculuğa başlarken bu sene o sene dediniz ve bizler de bu senenin şampiyonluk senesi olacağına inanıyoruz. Hırsınız, azminiz ve yüksek enerjiniz inşallah kupayı getirecek. Hepinize başarılar diliyorum. VEDAŞ olarak amatör sporların desteklenmesini kendimize şiar edindik, bundan sonraki süreçte de sonuç ne olursa olsun maddi ve manevi dağ kentin meleklerinin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 


“Bölgemizdeki kızlara ilham oluyoruz” 


Çok çalışarak ve uzun yıllar emek vererek tüm olumsuzluklara rağmen tırnaklarıyla kazıyarak bugünlere geldiklerini ifade eden Hakkari Spor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Cemile Timur, “Önceki senelerde çok şanssız bir şekilde play-off’larda eleniyorduk. Bu sene çok şükür takımın inancı tam ve başarılı sonuçlar alıyoruz. Takımımızın başarısı bölgemizdeki kız çocuklarına da ilham oluyor ve bu bizleri çok gururlandırıyor. Kalan 3 maçtan 4 puan almamız durumunda kupayı şehrimize getireceğiz. Bu gece bizlere moral olan VEDAŞ ailesine takımım adına teşekkür ediyorum” dedi.