VASKİ'den Eminpaşa Mahallesi içme suyu hat yenileme çalışması

VASKİ'den Eminpaşa Mahallesi içme suyu hat yenileme çalışması
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, İçme Suyu Dairesi Başkanlığınca başlatılan içme suyu hat yenileme çalışmaları devam ediyor.

Tuşba, Edremit ve İpekyolu İlçelerinde başlatılan 40 Km lik içme suyu şebeke hat yenileme çalışmasının 4,5' Km sini Eminpaşa mahallesinde yapacak. Eminpaşa Mahallesine içme suyu sağlayan ana borudaki hat yenileme çalışmasında evsel bağlantılarda VASKİ tarafından ücretsiz olarak yapılıyor. Mevcut eski hatların kullanım ömürlerinin dolması ve oluşan arızaların artmasından kaynaklı sağlıksız içme suyu ve su kayıpları, hat yenileme çalışmasıyla birlikte son bulacak.

Eminpaşa Mahalle Muhtarı Raif Çicek ''VASKİ' nin yapmış olduğu çalışmayı takdir ediyorum. Ben ve mahallelim bu çalışmayı yakınen takip ediyoruz kendilerine gerekli her türlü desteği vermekteyiz. Bizlerin defalarca başvurusuna rağmen çözülmeyen sıkıntımız yeni giderilmeye çalışılıyor bundan dolayı VASKİ çalışanlarına teşekkür ederim.'' diyen Çicek, VASKİ yenilenen bu hat üzerindeki evsel bağlantılarımıza ücretsiz olarak yapmaktadır bunun içinde kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum. dedi.