VASKİ'de boşluk analizi semineri

VASKİ'de boşluk analizi semineri
Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKi) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Boşluk Analizi Toplantısı büyük ilgi gördü.
- İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığınca çalışanlara yönelik gerçekleştirilen eğitim seminerleri serisi devam ediyor. Bu eğitim seminerlerinde kurumsallaşmanın önemi ve çalışanların motivasyonun arttırılması hedefleniyor.

Finansal ve Kurumsal Uzmanı Anıl Tay Özbek tarafından sunulan seminere VASKİ personeli büyük ilgi gösterdi.

Kurum çalışanları arasında yapılan bir değerlendirme anketinin detaylarının da paylaşıldığı toplantıda, iş performansının arttırılması, idareci ve çalışanların uyumlu çalışması, boşluk analizi için temel nedeni oluşturulan farklılıkların azaltılması veya ortadan kaldırılması için yeni yöntemlerin sunulmasının hedeflendiği belirtildi.

Sunumdan sonra söz alan katılımcılar, toplantıda hazır bulanan yöneticilere yönelik beklentilerini dile getirerek, öz eleştiri yapma fırsatı buldu. Kurum içinde karşılaşkıtları zorlukları anlatan personeller, daha iyi bir çalışma motivasyonu için gereken şartların oluşturulması talebinde bulundu.

Toplantı sonunda konuşma yapan VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Nevzat Atabay, hazırlanan anket sonuçlarının kendileri için yol gösterici olduğunu, bundan en azami derecede faydalanacaklarını belirterek," motivasyonumuzu kaybetmeden ve bazı dezavantajlara rağmen, toplumsal bir sorumluluk gereği çalışıyoruz. Yatırım politikalarımızı sürdürüyoruz. Engelleri aşmak için bir yarış içindeyiz, bu bazen engelli bir yarışa dönüşebiliyor"şeklinde konuştu. Kent nüfusunun kısa süre içinde büyük artış göstermesinin de hizmetleri olumsuz etkilediğine de dikkat çeken Atabay, tüm bu zorluklara rağmen, hizmetlerin aksamaması için büyük gayret gösteren tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim. dedi.

Toplantıya Genel Müdür Vekili Bünyamin Kayacan, Genel Müdür Yardımcıları Nevzat Atabay, Yılmaz Altan, Daire Başkanları, İlçe Şube Müdürleri ve VASKİ çalışanları katıldı.