VASKİ ekiplerinden karla mücadele çalışması

VASKİ ekiplerinden karla mücadele çalışması
Van Merkez ve ilçelerde dün akşamdan bu yana devam eden aşırı kar yağışı nedeniyle ekipler yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 Büyükşehir Belediyesini ekiplerinin çalışmalarına Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) ekipleri de araç ve personelleriyle destek veriyor.

VASKİ ekipleri tüm ilçelerden gelen talepleri değerlendirerek ihtiyaç duyulan yerlere kepçelerle kar temizleme çalışmalarına katıldı.

Bahçesaray, Çatak, Gürpınar, Gevaş, Muradiye, Özalp ve Saray ilçelerinde VASKİ ekipleri kar çalışmalarına katılarak destek sundu.

Ekipler şehir merkezinde de sabahtan itibaren kar temizleme işlemini yürütmeye devam ediyor.

Şu ana kadar Vaski Makine İkmal Garajı,Vaski Ana Bina,Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Sahası,1 Nolu Su deposu,2 Nolu Su deposu, Gölbaşı caddesi, A.Gazi Mahallesi, Zirai Donatım Sokak, Altıntepe Mahallesi Alt yol, Altıntepe Mahallesi Zeve Caddesi, Akköprü Mezarlığı ve Mezarlıklar Müdürlüğü, Seyrantepe Mezarlık yolu, Akköprü Deresi İlçe Minibüsleri Durağı, İkinisan Polis Karakolu Sokağı, Narman Arsenik Tesisi, Otogar Arsenik Tesisi, Otogar Sahası, Edremit Arıtma Tesisi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastane Yolu,

İskele Arıtma Tesisi, Şemsibey Su Deposu ve Müftülük Binası yolu olmak üzere bir çok alanda kar temizliği gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerine destek veren VASKİ ekipleri tüm araç ve personelleri ile çalışmalarını sürdürüyor.