VASKİ Eğitim Seminerlerine Devam Ediyor

VASKİ Eğitim Seminerlerine Devam Ediyor
VASKİ, çalışanların mesleki bilgilerinin gelişimine katkı sunmak için eğitim semineri verdi.

 

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürülüğüne bağlı İnsan Kaynakları Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, VASKİ personelinin mesleki bilgilerinin gelişimine katkıda bulunmak ve uyum eylem planın hazırlanmasının altyapısını oluşturmak amaçlı Eğitim Semineri verildi.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın Yaşam Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen Eğitim Seminerine VASKİ Daire Başkanları, VASKİ daire Müdürleri, VASKİ İlçe Şube Müdürleri ve konuyla ilgili VASKİ Prof Dr Hakan Hakkı Yılmaz tarafından uygulamalı olarak yapılan eğitim semineri 2 gün sürdü. Yılmaz, Stratejik Planlama, Performans Programı, Bütçe Yatırım Programı ve Faaliyet raporu konularını ele aldı.

Eğitim Seminerindeki Amaçlarını sıralayan Yılmaz; Mevzuattaki değişiklikleri ve beklentileri de dikkate alarak stratejik plan, performans programı, yatırım programı ve bütçe süreçlerine bakmak ve değerlendirmek. Dil ve anlayış birliği ile kurumsal çalışma çerçevesi oluşturmak. Bazı yöntemler için örneklemek ve kısmi çıktılar elde etmek. Genel Müdürlük stratejik yönetim sürecine ilişkin  kurumsal alt yapı oluşumuna katkı vermek. konuları işlendi.