Vanspor'da kritik hafta! Cumartesi kongre, pazar günü maç

Vanspor'da kritik hafta! Cumartesi kongre, pazar günü maç
Cumartesi günü yapacağı kongreyle yeni yönetimini seçecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü ise 24 Erzincanspor’u konuk edecek.2 Takım açısından da önemli olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta 32. Hafta karşılaşmaları Pazar günü oynanacak. 18 Takımın mücadele edeceği,9 karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Ligin bitimine 7 haftalık bir maraton kaldı. Sancaktepespor, 60 puanla liderliğini sürdürürken, yakın takipçisi Altay ise 54 puanla 2. Sırada yer alıyor.

Kocaelispor, Çorum Belediyespor, Ankara Demirspor, Gölcükspor, Play Offa kalma mücadelesinde iken, Tekirdağspor, Kartalspor, Karacabeyspor, Cizrespor, Kütahyaspor ve Beylerbeyispor ise orta sıralara çıkmanın mücadelesini kalan haftalarda vermeye devam edecek.

Lider Sancaktepespor Pazar günü küme düşme potasında yer alan Kütahyaspor deplasmanına giderken, Altay ise Kartalspor deplasmanına gidecek. Küme düşme potasında yer alan Cizrespor, küme düşme riski yaşayan Tekirdağspor’u konuk ederken, Beylerbeyispor ise küme düşme potasında yer alan Manavgatspor deplasmanına gidecek.

Son haftalardaki kötü gidişatıyla puan kayıpları yaşayan Van Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta da Beylerbeyispor deplasmanından eli boş dönmüştü. Son 5 haftadır hanesine puan yazdıramayan kırmızı siyahlılar, Pazar günü grubun güçlü ekiplerinden 24 Erzincanspor’u konuk edecek. Bu önemli karşılaşma için hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor, bu maçı kazanarak kötü gidişata son demek istiyor. Van Büyükşehir Belediyespor-24 Erzincaspor karşılaşması Pazar günü saat 15.00’te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak. Ligin 13. Haftasında Erzincan oynanan ilk karşılaşma 0-0 sonuçlanmıştı.

Kırmızı siyahlı ekip, ligin 33. Hafta maçında ise deplasmanda Gölcükspor’a konuk olacak. Kalan son 7 haftalık maç maratonunda 1 haftayı bay geçirecek olan Van Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında 3, deplasman da ise 3 maça çıkacak. 40 Puanla 8. Sırada yer alan Van Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü yapılacak kongreyle yeni yönetimine de kavuşmuş olacak. Van Büyükşehir Belediyespor’un Cumartesi günü yapacağı kongrenin Vatso’da yapılması bekleniliyor.

KAYNAK: BÖLGE GAZETESİ