Vanspor taraftarı bu sezon da endişeli!

Vanspor taraftarı bu sezon da endişeli!
Yeni sezon öncesi teknik direktör futbolcu ve en önemlisi saha sorununu çözemeyen Van Büyükşehir Belediyespor'da taraftarlar sezon öncesi bir hayli endişeli.
HABER; Rıdvan CAN

Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimine tepki gösteren kırmızı-siyahlı taraftarlar, "Sezonun sona ermesinin ardından iki ay gibi bir zaman geçti. Kulüp yönetimden yeni sezon öncesi yapması gereken çalışmaları şu ana kadar göremedik. Görünen o ki her sezon yaşanan kâbusu bu sezon da yaşayacağız" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

"HAREKETE GEÇİN"

Birçok takımın transferlerini ve kamp programlarını neredeyse bitirdiklerini ifade eden Van Büyükşehir Belediyesporlu taraftarlar "Van Büyükşehir Belediyespor kulübü yönetiminin neden bu kadar geç kaldığına ve gerekli hamleleri yapmadığına bir anlam veremiyoruz. Özellikle teknik heyet ve futbolcu transferlerinde geç kalındı. Sezonun sona ermesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen yönetimin yapması gereken çalışmaları şu ana kadar yapmamasına anlam veremiyoruz. Sorun nerede kimlerde bilmiyoruz, ama birileri çıkıp yeni sezon hedeflerini ve çalışmalarını açıklasın. Bir an önce gerekli çalışmalara başlansın" dediler.

"AKILLI TRANSFERLER İSTİYORUZ"         

Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimden akıllı bir transfer politikası beklediklerini de belirten, Kırmızı-Siyahlı taraftarlar, "Son beş sezonda takımlarda kendilerine yer bulamayan oyuncular transfer edilerek bu memleketin parası heba edildi ve şansımızın yardımıyla ligde kalmayı son maçlarda başardık. Yönetim olarak toplanıp bir istişare yapılmalı. Biz nasıl bir yoldayız, nasıl bu kadar protestoya maruz kalıyoruz. Umarız bu sezon hedeflediğimiz yerlere geliriz. Van Büyükşehir Belediyespor taraftarları olarak Van'a yakışır transferler istiyor" ifadelerine yer verdiler.