Vanspor'da 3 haftalık iç saha avantajı

Vanspor'da 3 haftalık iç saha avantajı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta play-off mücadelesi veren Van Spor FK, üst üste 3 lig maçını kendi sahasında oynayacak.

 Ligde son 8 haftaya girilirken, play-off için de kritik haftalar başladı. 1 maç eksiğiyle 40 puanla 8. sırada yer alan Van Spor FK, play-off oynamak için ilk 5 takım arasına girmek durumunda. Şuanda grupta 5. sırada play-off potasının içinde bulunan son takım Sakaryaspor A.Ş. ve puanı 45.

Play-off için çok kritik haftalara girilirken, Van Spor FK, erteleme maçıyla birlikte 3 hafta üst üste kendi sahasında oynayacak.

Bu şansını iyi kullanarak play-off yolunda avantaj kapmak isteyen Van Spor FK, çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor.

İLK MAÇ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

3 maç üst üste kendi sahasında oynayacak olan Van Spor FK, bu 3 haftalık periyodun ilkinde taraftar desteğinden yoksun bir şekilde maça çıkacak. 1 maç seyircisiz oynama cezası bulunan Van Spor FK, bu nedenle Pazar günü saat 14.00'te kendi sahasında konuk edeceği Etimesgut Belediyespor maçında seyirci desteğinden yoksun bir şekilde sahaya çıkacak.

Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla devam ettiren Van Spor da tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak.

Pazar günü Van Atatürk Şehir Stdadı'nda oynanacak olan Van Spor FK – Etimesgut Belediyespor maçını yönecek olan hakem dörtlüsü de açıklandı.

Buna göre maçta Hasan Avcı düdük çalacak. Mustafa Han ve Tolga Özcan'ın bayrak kaldıracağı mücadelenin 4. hakemi ise Eren Özyemişcioğlu.

PLAY-OFF YOLUNDA ÖNEMLİ MAÇ

Van Spor FK, 3 haftalık iç saha periyodunun 2.'sinde 15 Mart 2020 Pazar günü saat 14.30'da Sakaryaspor A.Ş. ile karşılaşacak.

Saat 14.30'da başlayacak olan mücadele play-off yolunda her iki ekip için de büyük önem taşıyor.

Van Spor taraftarlarının, bu önemli maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

ERTELEME MAÇI 18 MART 2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ

Van Spor'un üst üste kendi sahasında konuk edeceği 3. takım ise Ergene Velimeşe Spor olacak. Daha önce Van'da oynanması gereken ancak yoğun kar yağışından dolayı ertelenen Van Spor – Ergene Velimeşe Spor maçı 18 Mart 2020 Çarşamba günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak. Yine bu maç, play-off yolunda Van Spor için kritik önem taşıyor. Hafta içi oynanacak olmasına rağmen, Etimesgut Belediyespor ve Sakaryaspor A.Ş. maçlarının kayıpsız atlatılması durumunda, taraftarların bu maça da büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor.

3 maç üst üste kendi sahasında oynayacak olan Van Spor A.Ş., bu maçları kayıpsız geçip play-off şansını arttırmak istiyor.

3 maçlık iç saha maçlarının ardından Van Spor, 29. hafta maçında 22 Mart 2020 Pazar günü deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek.

Prestij Haber