Vanlı işadamı TÜSİAD üyeliğine kabul edildi

Vanlı işadamı TÜSİAD üyeliğine kabul edildi
WILCO Group CEO'su Vanlı işadamı Mehmet Avcı TÜSİAD üyeliğine kabul edildi.

Genç girişimci Mehmet Avcı, 47. Yıldönümünde, salı günü kurum bünyesine dahil olan diğer yeni üyelerle birlikte, TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ev sahipliğinde  özel bir yemekte bir araya geldi. 


Doğulu ve Batılı işainsanlarını bir araya getirerek, Van ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan Dostluk Grubu Kurucularından da olan Mehmet Avcı, 1971 yılında kurulan ve  Türkiye’nin önde gelen girişimci ve iş dünyası yöneticilerinin oluşturduğu  TÜSİAD'da yer almaktan gurur duyduğunu belirtti. 


Türkiye'nin her anlamda ilerlemesine katkı sunmuş önemli bir kurum olan TÜSİAD'ın çatısı altında yer almanın kendisi için oldukça anlamlı olduğunu belirten Mehmet Avcı, ''Bu kuruma aktif olarak katkı sunmak en büyük hedefim''  diyerek sözlerine şöyle devam etti: ''TÜSİAD, yarım asıra yakın tarihi, 670'e aşkın üyesi ve üyelerinin temsil ettiği 4 bin şirketle, yaratılan kamu dışı katma değerin ve istihdamın yüzde 50'den fazlasını temsil ediyor, kurumlar vergisinin yüzde 85’ini ödüyor. Yani ülkenin kalkınmasında ve ilerlemesinde önemli bir rol sahibi. Dolayısıyla bu kurumun bir parçası olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum.''