Vanlı gençler sabah namazında buluştu

Vanlı gençler sabah namazında buluştu
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla tüm ülke genelinde 81 ilde başlatılan ‘’Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’’ kapsamında, Vanlı gençler sabah namazında buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri aracılığıyla tüm ülke genelinde 81 ilde başlatılan ‘’Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’’ kapsamında, Vanlı gençler merkezde Yukarı Nurşin Camisi, Edremit, Erciş, Gürpınar ve Gevaş’taki camilerinde sabah namazında buluştu. Camide buluşan gençler sabah namazını eda etmenin mutluluk verdiğini, bundan sonra mümkün olduğu kadar sabah namazlarını camide kılacaklarını söylediler. Gençlerle birlikte gerçekleştirilen namaz buluşmalarına ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Birlik ve huzur mekânı olan camilerimizle gençlerimizi buluşturmak, milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve gençlerin bir araya gelmelerine vesile olmak amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Merkezleri aracılığıyla düzenlediği programlardan biri olan “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” projesi kapsamında gençlerimiz ile Gevaş, Gürpınar, Erciş, Çaldıran ve Edremit ilçelerimizdeki camilerde ve Van’da ise Yukarı Nurşin Camii’ndeki sabah namazı programında bir araya geldik. 81 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan gençlerimizi gördükçe mutlu oluyoruz. Bizler geleceğimizin teminatı gençlerimizin sabah namazlarında buluşmalarını ve 5 vakit namaz kılmalarını çok önemsiyoruz” dedi.



Sabah namazının ardından gençlerle kısa bir sohbet programı akabinde tüm Gençlik Merkezlerinde katılımcılara sabah kahvaltısı ikramı ile program sona erdi.