'Vanlı esnafın kâbusu elektrik kesintisi'

'Vanlı esnafın kâbusu elektrik kesintisi'
HÜDA PAR Van il teşkilatı ile ilçe teşkilatları kentteki esnafı ziyaret ederek sorun, sıkıntı ve taleplerine kulak verdi.

HÜDA PAR Van İl Başkanlığından bir heyet ile Çaldıran ilçe teşkilatı esnafı ziyaret etti. Yapılan ziyarette son zamanlarda sık sık kesilen elektrik kesintilerinden dolayı, esnafın yaşadığı sıkıntılara dikkat çekildi.  

HÜDA PAR İl Teşkilatı tarafından bir heyet, Sarı Murat Pasajı ile Beşyol mevkiindeki esnafı ziyaret etti. Ziyaret sorasında heyet adına açıklamalarda bulunan İl Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, elektrik kesintilerinin kent esnafının kâbusu haline geldiğini belirterek, esnafın daha fazla mağdur edilmemesi adına bu sorunun ivedilikle çözülmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR olarak esnaf ziyaretlerini sürdüreceklerini dile getiren Doğan, “HÜDA PAR olarak esnaf ziyaretlerimiz sürüyor. Yaptığımız ziyaretlerle esnafın güncel bütün sorunlarını kamuoyu ile paylaşıyoruz. Diğer taraftan konunun muhatabı kurumlara ziyaretler gerçekleştirerek sorunların giderilmesini talep ediyoruz.” dedi.

Yaptıkları ziyarette esnafın elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduğuna dikkat çeken Doğan, “Esnaf ziyaretleri çerçevesinde bu hafta da Sarı Murat Pasajı ve Beşyol mevkiinde yer alan esnafı ziyaret ettik. Esnafımız son zamanlarda sıklıkla kesilen elektrik kesintilerinden bezmiş durumdadır. Süreçte iş yapamayan esnaf bir de kesintilerden dolayı iş yapamaz durumuna geldi. Sarı Murat Pasajı’nda ziyaret ettiğimiz kuaför esnafımız, elektriklerin gidip gelmesi nedeniyle birkaç kez elektrik panosunu değiştirdiğini ve bu konuda mağdur olduğunu söyledi. Esnafımız gün içinde 3 saat kesilmeyen kesintilere şükreder duruma geldi. Bizlerde bu vesile ile bu sorunu kısa süre içinde gerekli kuruma bildireceğiz.” diye konuştu.

Diğer taraftan HÜDA PAR Çaldıran İlçe Başkanı Selim Çınarcı da hasta ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Çaldıran İlçe Başkanı Çınarcı, ilçe esnafının ulusal marketlerden dolayı son zamanlarda çok zor durumda olduğunu ifade etti.