Vanlı Badmintoncular Kars’tan grup birinciliği ile döndüler

Vanlı Badmintoncular Kars’tan grup birinciliği ile döndüler
Okul Sporları Federasyonunun 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı faaliyet programında yer alan ve Kars’ta yapılan Doğu Anadolu Badminton Grup Müsabakalarına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kız ve Erkek Badmintoncular Grup Birincisi Olarak döndüler.

Okul Sporları Federasyonu'nun 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı faaliyet programında yer alan ve Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu’nda Ağrı, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Malatya, Muş, Tunceli, Van ve Iğdır illerinden toplamda 50 erkek ve 34 kız sporcunun katılımı yapılan, Doğu Anadolu Badminton Grup Müsabakalarına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Kız ve Erkek takımları bütün rakiplerini yenerek grup birinciliği elde ederek, Van’ı 20-22 Ocak 2017 tarihinde, Elazığ’da yapılacak olan Badminton Çeyrek Final Müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.



Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Salonu’nda yapılan ödül töreni sonunda konuşan Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; Okul Sporları Federasyonu tarafından Kars’ta 8 ilden 84 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Doğu Anadolu Badminton Grup Müsabakaları’nda bizlerde ilimizi temsil ettik. Katıldığımız grup müsabakalarında sporcularımız bütün rakiplerimizi en iyi skorlar ile yenerek, Erkek Takımımız B Kategorisinde Kız Takımımız ise A Grubunda birinci olarak ilimizi, 20 ve 22 Ocak 2017 tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak olan Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandık. Bizlere bu mutluluğu yaşatan bütün sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Sporcularımıza bundan sonraki katılacakları müsabakalarda başarılar diliyoruz. İlimizde badminton branşımızın başarı çıtasının her gün artması ve yaygınlaşması için bizlere her zaman destek olan il müdürlüğümüz başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. ” diye konuştu.