Van’lı Badmintoncular Elazığ’dan grup birinciliği ve grup ikinciliği ile döndüler.

Van’lı Badmintoncular Elazığ’dan grup birinciliği ve grup ikinciliği ile döndüler.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Tarafından Düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına Katılan Van’lı erkek badmintoncular takım halinde grup birincisi olurken, kızlar ise takım halinde grup ikincisi oldular.

Spor Genel Müdürlüğü 2017 faaliyet programında yer alan ve Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonunda 12 ilden, 22 takım ve 125 sporcunun katılımı ile yapılan, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına katılarak bütün rakiplerini mağlup edip erkekler kategorisinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise grup ikinciliği elde eden; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton takımı, 24 ve 26 Mart 2017 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan, Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

Yapılan müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ve Anadolu yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final müsabakalarını izleyen protokol üyeleri tarafından verildi.



Ödül töreni sonunda konuşan Badminton Van il Temsilcisi Atilla Enterili ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen, sporun yaygınlaştırılması, alt yapı sağlanması ve ulusal düzeyde sürdürülmesi için düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final Müsabakalarına ilimizden 12 sporcu ile katıldık. Sporcularımız çok iyi bir performans sergileyerek erkekler kategorisinde takım halinde grup birinciliği, kızlar kategorisinde ise takım halinde grup ikinciliği elde ettiler. Grup birinciliği ve Grup kinciliği kazanan takımlarımız 24 ve 26 Mart 2017 tarihleri arasında Sivas’ta yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarına katılma başarısı göstererek bizleri biz kez daha mutlu ettiler. Buradan bütün katılan sporcularımızı tebrik ediyor emeği geçen başta, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere bütün antrenör ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.