Van’ın file sultanları, Elazığ'da yarı finale yükseldiler

Van’ın file sultanları, Elazığ'da yarı finale yükseldiler
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında Van’lı Voleybolcular grup birinciliği ile yarı finale yükseldiler.

Spor Genel Müdürlüğü 2017 faaliyet programında yer alan ve Yakup Kılıç Spor Salonunda Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 14 ilden, 22 takım ve 264 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final müsabakalarına katılan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kız ve Erkek Voleybol takımlarından Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında kalabilmek için kıyasıya mücadele eden Voleybol kız takımı birinci maçında Iğdır il karmasını 3-0 lık net bir skorla mağlup ederken,İkinci maçında Diyarbakır il karmasını 3-2, son maçlarında ise Batman il karmasını 3-0 yenerek Analig Çeyrek Final Müsabakalarında Grup Birincisi olarak 14 ve 17 Mart 2017 tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandılar.



Yakup Çakır Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarını, Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü idarecileri, illerden gelen antrenörler ve idareciler izledi. Çekişmeli ve birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı, Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final müsabakaları sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini, Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sedat Acar, Protokol üyeleri ve antrenörler tarafından verildi.



Van adına katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında kızlar kategorisinde grup birinciliği kazanarak, yarı final müsabakalarına katılma hakkı kazanan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol antrenörü Emrah Eker ise yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “İlimiz adına erkek ve kız takımlarımız ile katıldığımız Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarında çekişmeli ve zorlu karşılaşmalar ile kız takımımız rakiplerimiz olan Diyarbakır, Batman ve Iğdır’ı yenerek kızlar kategorisinde grup birinciliği elde ederek; 14 ile 17 Mart 2017 tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak olan Analig Voleybol Yarı Final Müsabakalarında ilimizi temsil etmenin mutluluğunu şimdiden yaşamaktayız. İlimize ve bizlere bu güzel mutluluğu yaşatan ilimizin file sultanlarına teşekkür ediyor; Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakalarına katılan arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyoruz. Katıldığımız Analig Çeyrek Final müsabakalarında emeği geçen başta il müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.