Van’da Yılın Doktorları

Van’da Yılın Doktorları
Sağlık Bakanlığı Türkiye genelinde her yıl geleneksel olarak kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakarlıkları ve duyarlılıkları dikkate alarak 'Yılın Doktoru'nu belirliyor.

 Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, 14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katıldı.

Türkiye’nin 81 ilinden gelen doktorlarla bir araya gelen Bakan Koca, “Gece gündüz demeden çalışan, bu kutsal mesleği büyük fedakarlıklarla yerine getiren, mesleğine aşkla bağlı, saygın, onurlu meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten kutlarım. 14 Mart’ı sadece bir gün, bayram olarak kutlamak yerine, tüm sağlık çalışanlarımızı kucaklıyor ve bu haftayı ‘Sağlık Haftası’ olarak kutluyoruz. Bu yıl Tıp Bayramı kutlamalarının 100. yılı olması münasebetiyle özel bir önem taşımaktadır’’ ifadelerini kullandı.

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında İl Sağlık Müdürümüz Doç.Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nunda katılımıyla Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen ve yılın başarılı sağlık çalışanlarından Yılın Doktoru seçilen hekimler arasında, İlimizde yılın doktoru seçilen Van Başkale Devlet Hastanesinde Uzm.Dr. Feride Yılmaz ve Başkale Albayrak Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan Dr.M. Furkan Kınacı, yılın doktoru seçildi.

Başarı belgelerini Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca, taktim ederek, başarılarını devamını diledi.