Van’da yeni yıl coşkusu

Van’da yeni yıl coşkusu
Yeni yıl tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da coşkuyla kutlandı. 

Yeni yıla kimi vatandaşlar kafelerde girerken, kimi vatandaşlar ise 5 yıldızlı otelleri tercih etti. Kentin otellerinde düzenlenen yılbaşı gecesi programında vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Seslendirilen türkülerle kimi zaman duygulu anlar yaşayan vatandaşlar, hareketli şarkılarla göbek atıp, halay çektiler.

Double Tree BY Hilton Van Otel Genel Müdürü İrem Tinli Angün 2017 yılının kavgasız, gürültüsüz içerisinde geçtiğini ifade ederek, “Bu huzurlu yıl işlerimizi pozitif yönde etkiledi. Umarım önümüzdeki yıl da bu barış ve huzur ortamı artarak devam edecektir. Bu duygularla tüm halkımızın 2018 yılını, huzurlu ve mutlu geçirmelerini diliyorum” dedi.

Vatandaşların yenı yıl programına yoğun bir ilgi gösterdiğini de dile getiren Angün, “Bu sene inanılmaz bir talep gördük. İnşallah 2019 yılında da tüm Van halkını misafir etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

Elite World Van Hotel Genel Müdürü Oktay Aksoy ise 2017 yılının kendileri açısından çok iyi bir yıl olarak geçtiğini belirterek, “İnşallah 2018 yılı da barış, huzur ve mutluluk içerisinde geçer. Bu kapsamda tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar; sağlık, huzur ve mutluluk dolu yıllar dilerim” dedi.

Yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da 2018 yılında barış, sağlık ve huzurlu dileğinde bulundular.