Van'da polis ve zabıta'dan ortak operasyon!

Van'da polis ve zabıta'dan ortak operasyon!
İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yaptığı İpekyolu Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor.

İpekyolu Belediyesine KHK ile görevlendirilen İpekyolu İlçe Kaymakamı Cemil Öztürk'ün talimatı üzerine İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından seyyar satıcı operasyonu düzenlendi.

Ordu Caddesi'nde düzenlenen operasyona emniyet güçleri de destek verdi.

Zabıta ve polis işbirliğinde düzenlenen operasyonda, çok sayıda seyyar satıcının malzemesine el konulurken, yaşanan gerginliklerin önüne ise emniyet güçleri geçti.



Yapılan operasyonla ilgili AA muhabirine konuşan Zabıta Müdürü Osman Sevinç, emniyet güçleri ile vatandaşın huzuru için çalışacaklarını söyledi.

Sevinç, "Kaymakamımızın emri üzerine zabıta ekiplerimiz ve emniyet güçlerimiz ile kentin en işlek caddelerinden olan Ordu Caddesi'nde gün geçtikçe sayısı artan ve bugüne kadar müdahale edilmeyen seyyarlara müdahale ettik. Seyyarlar artık insanların kaldırımlarda yürümesine bile engel olur hale gelmiş. İnsanlarımızın huzurunu bozacak her türlü oluşuma karşı çıkacağız. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek." diye konuştu.



Operasyonda el konulan malzemeler ise tutanak tutularak belediyeye depolarına alındı. Zabıta müdürlüğünün yaptığı operasyona vatandaşta destek vererek, çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti.