Van’da KYK’daki öğrencilerin katıldığı dart yarışmaları sona erdi

Van’da KYK’daki öğrencilerin katıldığı dart yarışmaları sona erdi
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile yurtlarda kalan öğrencilerin spor yapmaları için yapılan protokol doğrultusunda erkek öğrenci yurdu sosyal tesislerinde yapılan yurtlar arası dart yarışmaları yapılan ödül töreni ile sona erdi.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile yurtlarda kalan öğrencilere yönelik spor yarışmaları, gençlik merkezleri faaliyetleri ve spor etkinliklerini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Kredi Yurtlar Kurumu Sosyal tesislerinde düzenlenen ve Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Yurdu öğrencilerinin katıldığı dart final yarışmaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. KYK Erkek Öğrenci yurtları arası yapılan dart yarışmalarında, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp’ta Gençler ile birlikte dart yarışmalarına katıldılar.

Dart turnuvası sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Mehmet Şerif Özalp tarafından verildi.



Yapılan ödül töreni sonunda açıklamalarda bulunan, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç şu ifadelere yer verdi; “Bizler ilimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımıza bağlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü olarak ilimizde öğrencilerimize barınma, beslenme ve eğitim hizmetlerini en iyi şekilde vererek onları geleceğe üstün nitelikler ile hazırlamayı hedefleyen; Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak bizlerde ilimizdeki yurtlarda kalan öğrencilerimizin spor yarışmaları, gençlik merkezleri faaliyetleri ve spor etkinliklerini daha da yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla, KYK ve İl Müdürlüğümüz ile ortaklaşa erkek ve kız öğrenci yurtlarımızda farklı seminerler ve turnuvalar düzenliyoruz. Geçen hafta Masa Tenisi turnuvası ve bugün ise erkek öğrenci yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin yoğun bir katılım sağladığı dart yarışmaları düzenledik. Bütün çabamız geleceğimiz olan gençlerimizin birlik, beraberlik içinde bir arada yaşamaları milli, manevi, sosyal ve kültürel yönden iyi yetişmelerine katkıda bulunmaktır. İl müdürlüğümüz tarafından düzenlenen dart turnuvasında başarılı olan bütün öğrencilerimizi kutluyor, organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.