Van'da “Engelsiz Kariyer Günleri” etkinliği

Van'da “Engelsiz Kariyer Günleri” etkinliği
Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu ile Van İşitme Engeliler ve Aileleri Derneği işbirliğiyle "Engelsiz Kariyer Günleri" etkinliği gerçekleştirildi.

Engelsiz Kariyer Günleri programı kapsamında engeliler ile iş adamları bir araya geldi. İş gücü kaynağı yaratılması noktasında tüm katılımcıların CV’leri hazırlanarak, becerileri ve almış oldukları eğitimler ve sertifikalar hakkında bilgi toplandı.

Programda konuşan Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen, amaçlarının engellilerin iş hayatına entegresini sağlamak üzere bir temel atmak olduğunu söyledi.

Güçlü bir iletişimle her şeyden önce engeliler ile ilgili bilgi sahibi olmayı hedeflediklerini belirten Görmen, amaçlarının yetenekli insanları cesaretlendirmek, onların iş hayatında rol alabileceklerini hissettirmek olduğunu ifade etti.



Programa, Van TSO Başkanı Necdet Takva, Van İşitme Engeliler ve Aileleri Derneği Başkanı Filiz Yörükoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Sosyolog Selda Şenoğlu ve Gülce Kürekçi, Engelli İletişim Tercümanı Emre Leventoğlu ile birçok engelli ve aileleri katıldı.