Van’da ‘Ekonomide Kadın ve Kariyer’ paneli

Van’da ‘Ekonomide Kadın ve Kariyer’ paneli
Van Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Van Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanlığı tarafından ‘Ekonomide Kadın ve Kariyer’ konulu bir panel düzenlendi.

Van TSO’da düzenlenen ve öğrencilerin yoğun katılım sağladığı programda açılış konuşmasını yapan TOBB Van Kadın Girişimcileri Kurulu Başkanı Semra Odabaşı, program hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuşmalarında dünyanın sürekli değiştiğini belirten Odabaşı, “Dünyanın değişmesi sadece iklim şartlarının değişmesi gibi bir şey değil; düşünce dünyamızın, eğitim dünyamızın ve geleceğimizin de değişmesi demektir. Bu kapsamda bizleri kırmayıp buraya kadar gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise, Van’ın coğrafi konum itibariyle önemli bir kent olduğunu belirterek, “Çok kadim bir şehirdesiniz. Burada insanlar binlerce yıldır kendilerine bir yaşam alanı oluşturmuşlar ve bizlerde burada olmaktan mutlu ve onurluyuz. Tabi Türkiye’nin dezavantajları var. Bizlerde dezavantajlı bir bölgenin, dezavantajlı bir kentinde yaşıyoruz. Ama bunu elbirliği ile sizlerin bizlere dokunmasıyla, inatla ve ısrarla aşacağımıza inanan biriyim. Bu duygularla bu programın burada gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

TOBB Sektörler ve Girişimcilik Daire Başkanı Ozan Acar, TOBB KGK Ege Bölge Temsilcisi TOBB Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esen Türker, TOBB Manisa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nilgün Aksoy, TOBB Kütahya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aylin Girgin Oğuz’un birer selamlama konuşması yaptığı program, Dijital Stratejist ve Fütürist 360 Biz Platformu Kurucusu Levent Karadağ’ın ‘Ekonomide Kadın ve Kariyer’ konulu paneli ile sona erdi.
Panele Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani, kadın girişimciler ve öğrenciler katıldı.