Van’da dostluk maçı

Van’da dostluk maçı
Van’daki gazetecilerle bazı kurum müdürlerinin de aralarında bulunduğu eski futbolcular arasında dostluk maçı yapıldı.

Van’daki gazetecilerden oluşan Basınspor, bir dönem profesyonel takımlarda oynamış olan Şöhretler Takımı ile dostluk maçında karşılaştı. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nevzat İnanç’ın sorumluluğundaki Şöhretler Takımında Vanspor’da forma giymiş ve gol kralı olan Mehmet Tuğrul, yine uzun süre Vanspor’da top koşturan Enver Azbay, birçok farklı takımda oynamış olan Ramazan Kıvanç, amatör ve profesyonel takımlarda ter döken Sacit Solmaz ve Erhan Ezgi gibi isimler yer aldı. Şöhretler Takımının kaleci ve stoperi de daha önce profesyonel takımlarda forma giyerken, kurum müdürleri olarak sadece İş-Kur Müdürü Salih Serçe ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Fevzi Altuner forma giydi.



İlk yarıda Şöhretler Takımı Ramazan Kıvanç, Enver Azbay, Mehmet Tuğrul ve Nevzat İnanç’ın golleri ile sevinirken, Basınspor ise Yunus Aykaç, Zeki Yiğit, Bişar Ulutaş, Rıdvan Can ve Baki Karaca’nın golleri ile eşitliği sağladı. İkinci yarıda Şöhretler Takımı yaptığı oyuncu değişikliğiyle sahadan galip ayrıldı.
Maçın güzel ve centilmence geçtiğini söyleyen Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Basınspor ile maçın çok güzel geçtiğini söyledi.
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fatih Sevinç ise, dostluk maçının kaynaşma adına sevindirici olduğunu ifade ederek, “Zaman zaman bu tür müsabakalar gerçekleştiriyoruz. Kaynaşma açısından çok iyi oldu. Müsabakanın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.