Van’da bir eve el bombası atıldı! İşte olayın detayları

Van’da bir eve el bombası atıldı! İşte olayın detayları
Van merkez İpekyolu ilçesinde gece saatlerinde bir eve el bombası atılması sonucu bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Olay Cevdet Paşa Mahallesi Selçuklu Caddesi'nde meydana geldi. Saldırı gece saat 02.30 sularında C.Ö.'nün bulunduğu odaya kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından odanın camı kırılarak odaya el bombası atıldı. C.Ö.'nün bulunduğu odaya atılan el bombası patlaması sonrası, büyük bir gürültü meydana geldiği ve patlama sonucu ağır yaralanan, C.Ö.'nün Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırıda C.Ö.'nün eşi  M.Ö.'nün ise, hafif yaralanarak kurtulduğu ve hastanede tedavisi sürdüğü öğrenildi.

Olay sonrası polis tarafından yapılan inceleme ve soruşturma başlattığı öğrenildi. Evine el bombası atılan ve hayatını kaybeden, M.Ö.'nün ise dün sabah saatlerinde akrabaları tarafından toprağa verildiği öğrenildi. Polis tarafından olay ilgili geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.