Van’da açılan Diva Clup, yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor

Van’da açılan Diva Clup, yerli ve yabancı turistlerle dolup taşıyor
Van’da gece hayatına yeni bir soluk sloganıyla yola çıkan Diva Clup hizmete açıldı.

İpekyolu ilçesinde kısa süre önce hizmete açılan Diva Clup, özellikle geceleri eğlenmek için gelen  yerli ve yabancı  turistlerle dolup taşıyor.

Diva Clup yetkilisi Duman Can Duman, yıllardır bu sektörde olduğunu belirterek,“Yaklaşık 1 hafta önce Diva Clup’ı açtık. Bu mekanımız insanların gönül rahatlığıyla gelip eğlenebileceği bir mekân. Prensiplerimiz var ve prensiplere bağlı kalarak burayı işleteceğiz. Doğu ve Güneydoğu’da insanlarımız yine batıdaki gibi eğlenmek istiyor ve eğlenceyi seviyor.  Biz de bu imkânı sunmak için buradayız. Önemli olan insanlarımızı eğlendirmeye teşvik etmek. İnsanlar buraya gelip para veriyor ve eğleniyor. Günün sonunda mutlu ayrılmak isterler, biz bunun için çabalıyoruz. İşletmemiz yaklaşık 600 kişi kapasiteli ve iki katlı. Yaklaşık 1 milyon civarında masrafımız var. Nezih bir atmosfere sahibiz. Tamamen insanların rahat edebileceği ve bütün yasal yükümlülüklerini yerine getiren bir işletmeyiz.” dedi.

"YURT DIŞINDAN ÖZEL DJ’LERLE ÇALIŞACAĞIZ"

Yurt içi ve Yurt dışından özel DJ’lerle çalışacaklarını anlatan Duman,”Çarşamba, Cuma ve Cumartesi canlı müzik hizmeti vereceğiz. Profesyonel bir Dj’miz var, Tolga Küçükyıldız ,kendisi  ’dan ayrılmasını  istiyoruz.” diye belirtti.

"KALİTELİ HİZMET VERİYORUZ"

Gelen müşterilerine kaliteli bir hizmet sunduklarını ifade eden Duman, "Doğu ve Güneydoğu’nun sayılı gece Clup’larından biriyiz ve en iyisi olmak için çabalayacağız. Kapıda da yaklaşık 8’e yakın güvenlik personelimiz var. Fiyatlarımız standarttır. Bütün diğer işletmelerle aynı fiyat. İnsanlarımız aileleri ile rahatlıkla bu işletmeye gelebilirler. Özel gün ve geceler için de hizmet veriyoruz. Kapı açılışlarımız saat gece 11’de başlıyor sabah 4’e kadar eğlence devam ediyor. Resmi prosedür ne ise ona uyuyoruz. ’ın böyle bir mekâna ihtiyacı vardı. Yakın çevremiz, bizi sevenler bu gece kulübünü açmak ile çok iyi yaptığımızı belirtiyorlar. Bu geri dönüşler de bizim için büyük bir moral oluyor." diye konuştu.