Van valiliği'nde açıklama; Cevdet Paşa Mahallesi'nde flaş gözaltı!

Van valiliği'nde açıklama; Cevdet Paşa Mahallesi'nde flaş gözaltı!
VAN HABER - Van valiliği'nde açıklama; Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan bir eve yapılan operasyon sonucunda ölü olarak ele geçirilen PKK mensubu ile ilgili olarak devam eden araştırmalar neticesinde Cevdet Paşa Mahallesi'nde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda S.Y. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
- İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimiz ve ilçelerimizde meydana gelebilecek terör olaylarının önlenmesi kapsamında, PKK/KCK örgütü faaliyetlerinin deşifresine yönelik yapılan çalışmalarda;

01.05.2016 günü ilimiz İpekyolu ilçesi Hacıbekir Mahallesi'nde bulunan bir eve yapılan operasyon sonucunda ölü olarak ele geçirilen PKK mensubu ile ilgili olarak devam eden araştırmalar neticesinde; 07.05.2016 günü yine aynı mahallede bulunan başka bir adrese yapılan operasyon sonrasında gözaltına alınan S.N. isimli şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır.

S.N. isimli şahsın ifadesine istinaden 09.05.2016 günü ilimiz Cevdet Paşa Mahallesi'nde bulunan bir ikamete yapılan operasyonda S.Y. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili olarak çalışmalar devam etmekte olup; ilimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir.