Van TSO TOBB Heyeti ile Moldova'da

Van TSO TOBB Heyeti ile Moldova'da
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Moldova ziyaretinde iş adamlarına Van’ın çok önemli bir yatırım merkezi olduğunu anlattıklarını belirtti. 

  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun beraberindeki heyetle 8-9 Ekim 2017 tarihlerinde Moldova’ya gerçekleştirdiği ziyareti değerlendiren Necdet Takva, başarılı bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. Takva, “TOBB heyeti ile gerçekleştirdiğimiz ziyarette iki ülke arasındaki ikili görüşmeler ve yeni yatırım olanakları da ele alındı. Van TSO olarak her platformda ilimizi ve potansiyellerini anlatma gayretinde olduk. Buradaki iş adamlarına Van’ın çok önemli bir yatırım merkezi olduğunu, İran pazarına erişim için Van’ın önemli bir lojistik merkez olduğunu dile getirdik” dedi.

Program boyunca muhataplarıyla turizm, kültür - sanat ve ekonomik işbirliği alanlarında ortaklıklar kurulması ve işbirliği olanakları üzerinde fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Takva, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun heyette Van TSO’ya yer vermesinin kendileri için önemli olduğunu ve bundan dolayı teşekkür ettiklerini kaydetti.