Van Spor'da Niğde hazırlıkları

Van Spor'da Niğde hazırlıkları
Ligin ikinci devresine Bandırmaspor mağlubiyeti ile başlayan Van Spor FK, bu mağlubiyeti unutup, Cumartesi günü kendi sahasında konuk edeceği Niğde Anadolu FK maçına odaklandı.

İyi oynadığı karşılaşmada Bandırmaspor'a son dakika  Spor FK, liderle arasında oluşan 9 puan farkı kapatmak ve zirveye ortak olmak için galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Buna da, Cumartesi günü konuk edeceği Niğde Anadolu FK maçı ile başlamak isteyen  Spor FK'de hedef zirveden kopmamak ve biran önce lider takımla aradaki puan farkını eritmek.

Devre arasında Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçiren, takıma yeni takviyeler de yapan  Spor FK, kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla Niğde Anadolu FK maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Taner Taşkın, iyi oynadıkları bir karşılaşmada son dakika üyle sahadan mağlup ayrıldıklarını ve bunun üzüntüsünü yeterince yaşadıklarını kaydederek; “Ancak artık önümüze bakmak zorundayız. Lig uzun bir maraton. Önümüzde 16 maç var. Bu maçların 9'unu kendi sahamızda oynayacağız. Bizim üst sıralarımızda yer alan takımlar kendi aralarında oynayacaklar. Biz bundan böyle her maçımızı kazanarak aradaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Geldiğim ilk günden beri bunu açık ve net söylüyorum; Ben hayal satmıyorum. İyi bir takım oluşturduk, iyi mücadele edecek ve oyunuyla izleyenlere keyif verecek bir takımımız var. İnşallah iyi oyunlarımızı sonuçlara da yansıtarak zirveye talip olacağız. Bizim hedefimiz zirve. Bu hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Basınıyla, taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla omuz omuza vererek hedefimiz için çabalayacağız. Elbette ki olumlu eleştirileri de dikkate alacağız. Ligin sonunda hedefimize ulaşmış olmak istiyoruz” diye konuştu.

MAÇ CUMARTESİ

 Atatürk Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Bu müsabaka saat 13.00'te başlayacak.

Grupta Bayburt Özel İdare Spor – Tuzlaspor A.Ş., Eyüpspor – Bandırmaspor ve Etimesgut Belediyespor – Kardemir Karabükspor maçları da Cumartesi günü oynanacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü ise; Sivas Belediye Spor – Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Uşak Spor A.Ş. - Ergene Velimeşe Spor, Ankara Demirspor – Piserro Kahramanmaraşspor, Sakaryaspor A.Ş. - Elazığspor ve GMG Kastamonuspor – Kırşehir Belediye Spor karşı karşıya gelecek.

Prestij Haber: Umut Tarhan