Van Spor, 3 puana kilitlendi

Van Spor, 3 puana kilitlendi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Van Spor FK, yarın kendi sahasında konuk edeceği Bayburt Özel İdare Spor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayarak, maç saatini bekleyecek.

Lige iyi bir başlangıç yaptıktan sonra üst üste aldığı kötü sonuçlarla düşüş yaşayan, ardından Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ile karşılıklı olarak yolları ayıran  Spor FK'de tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Teknik Direktör Taner Taşkın, antrenmanlarda futbolcularla yakından ilgilenirken, maçın önemini de anlatıyor.  yollarındaki en önemli kozlarından olan Batuhan Er'in de cezalı durumda olması dezavantaj yaratır mı diye soru işaretleri oluştururken, Teknik Direktör Taner Taşkın, en iyi kadroyu çıkararak sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta oyuna sonradan dahil olup 3  atarak alkış alan Tunç Murat Behram'a ilk 11'de görev vermesi beklenen Teknik Direktör Taşkın, tüm taraftarların sabırlı olmasını ve takımı desteklemesini beklediklerini vurguladı.

Bugün yapacağı ter idmanının ardından yarın ki maça odaklanacak olan  Spor FK'de tüm kafile galibiyete kilitlenirken, taraftarlar da özellikle sosyal medyadan çağrıda bulunarak 12. güç olarak tribünlerdeki yerlerini almaya hazırlanıyor.

Ligin ilk devresinde son 4 maça girilirken, heyecan da gittikçe yükseliyor.  Spor FK, ligin ilk devresinde en azından ilk 5 içinde kalmak için toplayabileceği en yüksek puanı elde etmek adına sahaya çıkacak.

Bu maç öncesi konuk ekip Bayburt Özel İdare Spor 24 puanla 5. sırada yer alırken, temsilcimiz Van Spor FK ise 21 puanla 7. sırada bulunuyor.

Yarın Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak olan maç saat 13.00'te başlayacak. Maçı Semih Kurt yönetecek. Yardımcı i ise Enes Kanpara. /

Prestij Haber: Umut Tarhan