Van semalarında ilginç görüntü

Van semalarında ilginç görüntü
Sosyal medya bu görüntüyle Van'a kilitlendi. Van semalarında çekilen bu görüntü izleme rekoru kırdı.

Vandahaber.com'un haberine göre; 4 dört mevsim güzelliği ile dillere desten olan Van her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünüyor. Dünya’nın bir çok yerin bu güzelliğini görmek için Van’a akın eden turistler gördükleri karşısında hayran kalıyorlar.

Turizmi, tarihi ve doğasıyla gelen insanları büyüleyen Van’ın her an yeni bir güzelliği keşf ediliyor.

İşte bu güzelliklerden bir olan ve belki de ilk defa fark edilen bu doğa harikası Vanlı iş adamı Mustafa Ergül’ün cep telefonuna takıldı.

2 gün önce Van’a gelen İş adamı Mustafa Ergül uçakta yolculuk ederken kendisini hayran bırakan bir güzelliğe şahit oluyor. Görüntüyü çeken Vanlı iş adamı Mustafa Ergül’e ulaşarak konu hakkında bilgi aldı.

Tatvan ve Gevaş arasında yolculuk ettği esnada görüntüyü fark eden İş adamı Ergül, bu güzelliği cep telefonuyla kaydetmeye başlıyor. Görüntü de her taraf ben beyaz, büyük bir çukurun içinde koz koca bir kalp görünüyor. Belki de dünyanın en büyük kalbi olark ifade edilebilir.

Van semalarında Kaydettiği görüntüyü sosyal medyadaki takipçileriyle paylaşan Ergül, kısa zamanda bir çok kişi tarafından izlendiğini ve merak edenlerin kendisini aradığını söyleyerek duygularını şöyle dile getirdi.

“Doğanın bir mucizesi daha... Van semalarında uçarken dikkatimi çeken bu güzel ve ilginç yer görülmeye değer. Bence turizme kazandırılması gereken kayda değer bir doğa parçası. Umarım Turizm Bakanlığı en kısa zamanda burayı keşfeder, ilimize ve ülkemize kazandırır. Bütün Vanlı kardeşlerimden bu güzel görüntüyü paylaşmalarını istiyorum. Her Vanlı böyle büyük bir kalbe sahiptir. Bunu turizme kazandırılması için yetkililerin biran önce harekete geçmesi istiyorum” Şeklinde ifade etti.

HABER VİDEOSU