Van polisinden Kızılaya kan bağışı

Van polisinden Kızılaya kan bağışı
Van polisi, Türk Kızılayı tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Düzenlenen bu kampanyaya Kızılay Güneydoğu Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. İbrahim ÇELİK, Van Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Sinan KARAKUŞ, Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Kemal YILDIZ, Türk Kızılayı Van Şubesi Başkanı Yalçın ÖZDEMİR, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve teşkilat mensupları ile basın mensupları katıldı.


 

Emniyet Müdürü Mehmet Suat EKİCİ konuşmasında; Türk Polis Teşkilatının 174 yıllık tarihinde, Teşkilat Mensuplarımızın gerektiğinde canını ülkesi için seve seve verdiğini, bu vatanın bugüne kadar verdiğimiz binlerce şehidimizin bizlere emaneti olduğunu ve bizim de bu emanete sahip çıkmak için gerektiğinde canımızı verme noktasında hiçbir tereddüt göstermediğimizi, kanımızı vermekte de hiçbir tereddütte bulunmayacağımızı ifade etti.

Bu değerli ve hayırlı kampanyaya üst düzeyde katılım sağlanarak stokların %100 olmasını diliyorum. Kan verin, can kurtarın ve sizler de sağlıklı kalın. Kampanyanın hayırlı olmasını temenni ediyorum diyerek konuşmasını tamamlayan Emniyet Müdürü Mehmet Suat EKİCİ, ilk sırada kan bağışında bulunarak kan bağışı kampanyasını başlattı.