Van İl Sağlık Müdürlüğü (ASKOM) Toplantısı gerçekleştirdi

Van İl Sağlık Müdürlüğü (ASKOM) Toplantısı gerçekleştirdi
Van İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı gerçekleştirdi.

 Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM)’nun 2019 yılı toplantısı İl Sağlık Müdürü Doç .Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Van İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Ergioğuz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dt. Şebnem Kartal, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Ali Gür, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dt. Mehmet Aktaş, İl ASKOM üyeleri, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Yöneticileri, il ve ilçe Başhekim ve Başhekim yardımcılarının, katılımıyla İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Doç .Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, ”ASKOM toplantılarını en iyi hale nasıl getirebiliriz, en etkili nasıl çalışabiliriz bunları birlikte konuşmak için buradayız.” dedi.

Doç.Dr.Sünnetçioğlu, ben ve Başkan, Başkan yarımcılarım ile beraber hastane ziyaretlerimizi gerçekleştirerek saha çalışmalarımız devam etmekte tekra bir araya gelerek sorun sıkıtıları gözden geçirilerek bunları sizlerlen tekrar değerlendireceğiz ifadesinde bulundu.

Acil Sağlık Hizmetleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Acil Servis Verileri, ASKOM Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu Çalışmaları Beklenti ve Önerilerin Alınması ile toplantı son buldu.