Van Gençlik ailesi 7 gündür darbe direnişinde

Van Gençlik ailesi 7 gündür darbe direnişinde
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Van Beşyol Meydanında darbe karşıtı demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara günlerdir çeşitli ikramlarda bulunuluyor.

15 Temmuz Darbe Girişimine karşı Van Beşyol Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan halkın ihtiyaçları kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar tarafından karşılanıyor. Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve bütün kurum personeli her gün mesai bitimi sonrası, İskele Caddesinde bulunan, Van Gençlik Merkezi önünde toplanarak toplu halde nöbet alanına gelen, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü demokrasi nöbetine gelen vatandaşlara; bayrak, şapka, su ve simit ikramlarında bulundular. Yapılan ikramlardan dolayı memnun olduklarını belirten vatandaşlar darbeye karşı günlerdir meydanlarda bulunan vatandaşlara sundukları hizmetlerden dolayı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 Beşyol Meydanı’nda düzenlenen demokrasi nöbetinde vatandaşlar sabahın ilk saatlerine kadar nöbet tutmaya devam ediyor. Açılan standa, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri Müdürleri, Kurum Personelleri, Antrenörler, Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi Üyeleri katılarak, sabahın ilk ışıklarına kadar demokrasi nöbeti tuttular.



Sabah namazı sonrası dağılan vatandaşlardan sonra çevre temizliği yapan Gönüllü Gençlik Liderleri ertesi akşam yeniden aynı meydanda toplanmak üzere dağıldılar.