Van Devlet Tiyatrosu'nda iki farklı oyun sahnelenecek!

Van Devlet Tiyatrosu'nda iki farklı oyun sahnelenecek!
Malatya Devlet Tiyatrosu’nda bu hafta iki farklı oyun sahnelenecek. İki oyun da Van Devlet Tiyatrosu ekibi tarafından izleyiciye sunulacak.

“Albayın Karısı" adlı oyun, 13-14 Mayıs tarihlerinde saat 20.00’de sahneye konulacak. Oyunun konusu ise savaş ortamında bir bölge hastanesinin 6. koğuşunda sıkışıp kalmış, taburcu olmayı umut eden bir grup hastanın belirsiz bekleyişi. Hayatın acımasız gerçeklerinden kaçıp kendi hayallerine sığınan ama onları bir türlü gerçekleştiremeyen insanların trajikomik hikayesi.



“Kurbağa Prens" adlı çocuk oyunu da 13-14 Mayıs tarihlerinde 11.00 ve 14.00 saatlerinde sahneye konulacak. Oyunun konusu şu şekilde. “Kurbağa'dan prens olur mu demeyin. Masal bu ya prensin eski yaşamına kavuşması için güzeller güzeli prensesin ona gerçekten 'arkadaşım' demesi gerekmiş. Prensesin en değer verdiği oyuncağını göle düşürmesiyle kurbağa eski yaşamına prenses ise hiç hayal etmediği bir dünyayla karşılaşır. Bakın bu masalda prensesi ve sevimli kurbağayı daha nasıl sürprizler bekliyor.”



İki oyun da Sabancı Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletlerine gişeden veya internetten ulaşılabilinecek.