Van'da kaç kişi sokağa çıkma yasağını ihlal ederek ceza aldı?

Van'da kaç kişi sokağa çıkma yasağını ihlal ederek ceza aldı?
Van Emniyet Müdürlüğü Van'da sokağa çıkma yasağına yüzde yüze yakın bir uyum olduğunu açıkladı. Emniyet Van'da sokağa çıkma yasağını delerek haklarında işlem yapılanların sayısını da açıkladı.

Van'da sokağa çıkma yasağına Vanlılar büyük oranda uyuyorlar. Sokakların sessiz olduğu görülürken yaya trağinin ve araç trafiğinin Van Merkezi'nde ve ana caddelerde yok denecek kadar az olduğu görülüyor. Sadece fırınların ve eczanelerin açık olduğu kentte güzel havaya rağmen sessizlik yaşanıyor. 

VAN'DA KAÇ KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ?

Van İl Emniyet Müdürlüğü Van'da sokağa çıkma yasağına yüzde yüze yakın bir uyum olduğunu açıkladı. Yasağı ihlal eden vatandaşların sayısının 277 olduğunu ve toplam 823 bin 564 lira idari para cezası uygulandığını açıklayan Van Emniyet Müdürlüğü, yasağın bu gece 24:00'a kadar devam ettiğini hatırlattı.

GELECEK HAFTA SONU YASAK OLACAK MI?

Cuma gecesi başlayan yasağın önümüzdeki haftalarda da tekrar edebileceği belirtiliyor. Bugün Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın bir televizyon kanalında çıktığı canlı yayında gelecek hafta sonuda sokağa çıkma yasağının olabileceğini söyledi.