Van'da iğrenç olay, İmam Hatip Lisesi öğretmeni 4 öğrenciye...

Van'da iğrenç olay, İmam Hatip Lisesi öğretmeni 4 öğrenciye...
VAN HABER - Türkiye’de son zamanlarda artan taciz olaylarının sonu gelmezken bir taciz olayı da Van’da yaşandı.
-Son günlerde üst üste gelen okullarda cinsel istismar haberlerinin ardından bir cinsel taciz haberi de Van’dan geldi. Van’da bir İmam Hatip Lisesi’nde öğretmenlik yapan M.S.’nin 4 kız öğrenciye tacizde bulunduğu ve öğrencilere cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

Van'da bir imam hatip lisesinde öğretmenlik yapan M.S , 4 kız öğrenciye tacizde bulundu. Taciz edilen öğrencilerden birinin yaşananları başka bir öğretmene anlatması ile ortaya çıktı.


Taciz edilen öğrencilerden biri başka bir öğretmene; M.S’nin kendisine cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini, daha sonra evine götürerek kendisini istismar ettiğini ve yine okul içinde, öğretmenler odasına çağırarak yalnız kaldığında defalarca istismara uğradığını söylemesi üzerine taciz olayı gün yüzüne çıktı. İddiaya göre aynı okulda birkaç öğrenci da M.S. tarafından tacize uğramış.

Öte yandan tacize uğrayan öğrencilerden birinin Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürülüp ifadesinin alındığı diğer öğrencilerin ise ailelerinden çekindikleri için ifade vermek istemedikleri öğrenildi. Öğrencilerin şikayeti üzerine şubeye götürülen öğretmen ise, kızın babasının şikayetten vazgeçmesi üzerine adli kontrol ile serbest kaldığı öğrenildi.

KAYNAK; MERKÜR HABER
HABER;
FERİT ERÇİN