Van'da hangi ilçelerde okullar yarın tatil edildi? İlk resmi açıklama o ilçeden

Van'da hangi ilçelerde okullar yarın tatil edildi? İlk resmi açıklama o ilçeden
Van ve ilçeleri'nde bugün etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, Bugün Van'da 4 ilçe'de kar tatili kararı verildi. Peki yarın Van merkez ve ilçeleri'nde kar tatili olacak mı? İşte detaylar...
Bugün yoğun kar yağışı etkili olurken çok sayıda mahalle ve mezra yolu kapandı ve 4 ilçede eğitime ara verildi. Van merkez sabah etkili olan kar yağışı öğleden sonra etkisini kaybederken, bazı ilçelerde gün boyunca kar yağışı devam etti. Kar yağışını etkili olduğu ilçelerden biride Erciş oldu. Yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, akşam saatlerinde Erciş'te yarın okulların tatil edildiği yazılı açıklama olarak duyuruldu.

ERCİŞ'TE YARIN OKULLAR TATİL EDİLDİ


Erciş'te etkili olan kar ve tipi nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildi

Van'ın Erciş ilçesinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle eğitime bir gün daha ara verildiği bildirildi.Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ilçe merkezi ve tüm köylerinde anaokul, ilkokul, ortaokul ve liseler (pansiyonlu okullar da dahil olmak üzere) ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı diğer kurumlarda 16 Aralık Cuma günü, eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildiği belirtildi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bugün de tatil edilmişti.