Van'da büyük operasyon: 40 Gözaltı

Van'da büyük operasyon: 40 Gözaltı
Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK/KCK'ya yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda DBP İlçe Eşbaşkanı, DBP eski ilçe eşbaşkanı, 4 belediye encümeni, 1 imam ve 1 muhtarın da bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Van'da PKK yönelik 70 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 40 şüpheli gözaltına alındı. Aralarında DBP eski ve yeni ilçe eşbaşkanları bulunuyor.

Van'ın Çaldıran ilçesinde PKK'ya yönelik 70 ayrı adrese düzenlenen "Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur-4" operasyonunda 40 kişi gözaltına alındı. Aralarında DBP eski ve yeni ilçe başkanları muhtar, imam ve 4 belediye encümeni bulunuyor.

ŞEHİT BİNBAŞI KIVANÇ CESUR-4 OPERASYONU

Van İl  Jandarma Komutanlığına bağlı  Çaldıran İlçe  Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından PKK/KCK yardım, yataklık ve işbirlikçilik yapanlara yönelik "Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur-4" Operasyonu başlatıldı.

70 ADRESE YAPILAN OPERASYONDA 40 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Sabah saatlerinde ilçe merkezindeki 70 adrese yönelik düzenlenen operasyonda 40 kişi gözaltına alındı. Aralarında DBP İlçe Eşbaşkanı  Mehmet Nuri Ürgen, DBP eski ilçe eşbaşkanı Derya Gönül, 4 belediye encümeni, 1 imam ve 1 muhtarın da bulunduğu 40 kişinin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.