Van'da 17 Okula Halı Saha

Van'da 17 Okula Halı Saha
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van'da 17 okulda başlatılan halı saha çalışmaları tamamlandı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van'da 17 okulda başlatılan halı saha çalışmaları tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yaptığı yazılı açıklamada, spor yatırımı olarak 17 okulun bahçesinde yapımı başlatılan halı sahaların hizmete girdiğini belirtti.

Kenti daha modern ve kaliteli spor tesislerine kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden İnanç, hizmetlerle kentin spor alanında daha üst seviyelere geleceğini anlattı.

İnanç, yapılan tesislerde yetişecek sporcuların kentin adını uluslararası müsabakalarda en iyi şekilde duyuracaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"İnşallah önümüzdeki süreçte bu sayıyı arttırarak yeni yatırımlarla diğer okullarımıza da yapmayı planlıyoruz. Bundan böyle çocuklarımız mahalle aralarında, sokakta değil, okul bahçelerinde yaptığımız bu güzel tesislerde spor yapma imkanı bulacaklar. Böylece çocuklarımız daha güvenli ve sağlıklı bir şekilde bu tesislerde spor yapma imkanına kavuşacaklar. Yapımı tamamlanan çok amaçlı halı sahalarımız, basketbol, voleybol, tenis ve futbol gibi branşlar için hizmet verecektir."