Van Çöp Sepetindeki Kablolar Polisi Alarma Geçirdi

Van Çöp Sepetindeki Kablolar Polisi Alarma Geçirdi
Van'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde çöp toplayan temizlik görevlisi, bir süre çevreyi temizledikten sonra döndüğünde çöp sepetini içinde kablo görünce polise haber verdi.
Van'da Cumhuriyet Caddesi üzerinde çöp toplayan temizlik görevlisi, bir süre çevreyi temizledikten sonra döndüğünde çöp sepetini içinde kablo görünce polise haber verdi. Alınan güvenlik tedbirleri sonrası fünye ile patlatılan paket boş çıktı.

Bombalı saldırıların gündemde olduğu bölgede polis en küçük istihbaratı değerlendiriyor. Van'ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde çöp toplayan İpekyolu Belediyesi'ne ait temizlik görevlisi, çevreyi temizleyip döndüğünde çöp sepetinin içersinde kablolar gördü. Bu durumdan şüphelenen temizlik görevlisi polise haber verdi. Bunun üzerine alarma geçen polis, caddeyi trafiğe kapatarak güvenlik önlem aldı. Olay yerine gelen ve özel kıyafet giyen bomba imha uzmanları inceleme yaptıktan sonra çöp sepetini çevredeki vatandaşların meraklı bakışları altında fünye ile patlattı. Patlatılan çöp sepetinde bomba çıkmayınca herkes rahat nefes aldı.