Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Vali Taşyapan'ı ziyaret etti

Van Büyükşehir Belediyespor yönetimi, Vali Taşyapan'ı ziyaret etti
VAN Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetimi, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Taşyapan'ı ziyaret etti.

 

Olağanüstü Genel Kurulla yönetime seçilen Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetim kurulu, Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili İbrahim Taşyapan'ı Belediyedeki makamında ziyaret etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Abdullah Çalım Asbaşkan Nevzat İnanç, Genel Sekreter Ali Çoban, Muhasip üye Erdal Özşener, Basın Sözcüsü Fatih Sevinç, Salon Sporları Sorumlusu Abdullah Arvas, Altyapı Sorumlusu Faruk Yergin, Futbol Şubesi Sorumluları Enver Azbay, Ramazan Kıvanç ve Mustafa Unutma katıldı. Yönetim Kurulu adına Kulüp Başkanı Abdullah Çalım Vali İbrahim Taşyapan'a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Vali Taşyapan, Büyükşehir Belediyespor'un yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek sportif çalışmalarında başarı diledi. Büyükşehir Belediyesi olarak spora destek sunmaya devam edeceklerini belirten Vali Taşyapan, yeni yönetimin birlik ve beraberlik ruhu içersinde çalışacaklarına inandığını söyledi. Takımın ilimizde iyi bir karşılığının olduğunu söyleyen Vali Taşyapan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Biz göreve geldikten sonra normal düzeni bozmak istemedik. Ama bazı gelişmeler bizim o fikrimizi sürdürmemizi sağlamadı. Sizlerde bu yönde görev aldınız. İnşallah bizde belediye olarak destek vereceğiz. Futbol işi piyasayı ve futbolcuları bilmeyi gerektirir. Neler yapılması gerektiğini bilmek gerekir. Takımlarda başarıyı ve başarısızlığı tabi hep değerlendirmek lazım. Başarıyı ödüllendirmek, başarısızlığı da görmezden gelmemek gerek. Başarısız olan varsa tutmak zorunda değiliz. Kim olursa olsun. Elden gelen gayreti gösteren çocuklara da destek olmak lazım"

Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise Vali Taşyapan'a kendilerini kabul etmelerinden ötürü teşekkür etti. Çalım, "Kısa bir süre önce yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber kongreye gittik. Sizlerin de bizlere olan yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. İyi bir kongre süreci yaşadık. İnşallah memleketimize hayırlı olur. Bizde bu görevi nasıl daha ileriye taşırızın derdindeyiz. Bir çalışma yapacağız. Şuanda sezonun 4 maçı kaldı. Bu dört maçta elimizden geleni sergilemek istiyoruz. Bu doğrultuda yönetim kurulum adına tekrar teşekkür ediyorum" dedi.