Van Büyükşehir Belediyespor Şimşir ile anlaştı

Van Büyükşehir Belediyespor Şimşir ile anlaştı
Van Büyükşehir Belediyespor'da Feyyaz Uçar'dan boşalan teknik direktörlük görevine Hasan Erkin Şimşir getirildi.

 Büyükşehir Belediyespor, Feyyaz Uçar'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Hasan Erkin Şimşir ile doldurdu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, tecrübeli teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile her konuda anlaştıklarını söyledi.

Aslen Ordulu olan 55 yaşındaki UEFA-Pro lisanslı tecrübeli teknik direktör Hasan Erkin Şimşir daha önce Sincanspor, Aksarayspor, Siirt Köy Hizmetleri, Gençlerbirliği, Kırıkkalespor, Kahramanmaraş, Osmanlıspor U21, Gençlerbirliği U21, Hacettepe, TM Kırıkkalespor, Afjet Ayfonspor'u çalıştırdı.

Son olarak 1. Lig takımlarından Afjet Ayfonspor'u çalıştıran Hasan Erkin Şimşir, çıktığı 45 maçta 30 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı.

Tecrübeli teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile anlaştıklarını belirten Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Bilindiği gibi Boluspor maçından sonra hocamız Feyyaz Uçar istifa etti. Elaziz, Düzce, Bolu maçlarına takımımızın başında Turgay hoca vardı. Ligin ikinci devresi için ince eleyip sık dokuyoruz. Tecrübeli teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ile anlaştık. İki taraf içinde hayırlı olsun. Hocamızın belirleyeceği bölgelere yapacağımız nokta transferlerle gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bu yönde yürütüyoruz. Tecrübeli bir hoca ile anlaştık. Bu doğrultuda hocamız takımda kalacak ve gönderilecek futbolcuları belirleyecek. Bunun yanı sıra transfer çalışmalarımız devam ediyor. Anlaştığımız tecrübeli ve kaliteli futbolcular var. İnşallah sezon sonu hak ettiğimiz yere geleceğiz" ifadelerini kullandı.

Hasan Erkin Şimşir yarın Antalya'da başlayacak olan 2. devre hazırlık kampına katılarak takımın başında göreve başlayacak.

KAYNAK: sesi Gazetesi