Van Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor maçını canlı izle!

Van Büyükşehir Belediyespor - Kayserispor maçını canlı izle!
Van Büyükşehir Belediyespor ile Kayserispor Türkiye Ziraat Kupası'nda karşı karşıya geliyor.

Türkiye Kupası Üçüncü tur karşılaşması olan Van B.Ş.B – Kayserispor maçı A Spor'da canlı olarak yayınlanıyor. Vanspor sahasında Kayserispor ile oynanacak. Karşılaşma A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Kupada heyecan Vanspor-Kayserispor maçıyla devam edecek. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor sahaya favori çıkarken, Vanspor ise kendi sahasında sürpriz yapmak istiyor.

Belediye Vanspor, Kayserispor'u sahasında konuk ediyor. Türkiye Kupası'nın 3. Turunda eşleşen iki takım arasında Süper Lig ekibi Kayserispor favori olarak gösterilse de kupa sürprizlere açık ve Vanspor taraftarı önünde sürpriz yapmak istiyor.

NOT: VANSPOR MAÇI YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK VERİLİYOR

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Vanspor sahasında Kayserispor'u konuk edecek. Bugün saat 16.00'da Van Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Metin yapacak. Vanspor-Kayserispor maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Büyükşehir Belediye Vanspor ligde 2 maçta 1 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

Diğer yandan Süper Lig ekibi Kayserispor ise geride kalan 5 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alarak iyi bir başlangıç yaptı.