Van Büyükşehir Belediyespor evinde farklı mağlup oldu

Van Büyükşehir Belediyespor evinde farklı mağlup oldu
TFF Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, evinde konuk ettiği Pazarspor'a 4-0 yenildi. 

Van Büyükşehir Belediyespor evinde ağırladığı Pazarspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup olarak, taraftarına adeta saç-baş yoldurdu. Maçın kırılma noktalarından biri 23. Dakikada hakemin B.B.Vanspor lehine önce penaltı verip, rakibe kırmızı kart gösterip, bu karardan vazgeçmesiydi. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan ev sahibi ekip ikinci yarıda 3 gol daha yedi ve kendi evinde 4-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda maç öncesi lider olan Turgutluspor’u 4-0 yenerek liderlik koltuğundan indiren B.B.Vanspor, bu hafta ise Pazarspor’a 4-0 mağlup olup, rakibini liderlik koltuğuna oturttu. Öte yandan taraftarlar ve B.B.Vanspor camiası hakemin yanlı tutumuna büyük tepki gösterdi.

Van Büyükşehir Belediyespor sahaya, Onur Bilgin, Ali Kuleli, Emrah Tacir, Mutlu İlengöz, Haydar Deniz, Aykut Emre Yakut, Zafer Özden, Temel Taşkın, Tahir Kurtuluş, Fahrettin Bıyıklı ve M.Fuat Gölbaşı ilk on biri ile çıktı.

(HAKEMDEN SKANDAL KARAR!)

Pazarspor ise sahaya, Salih Şenbaş, Emrecan Afacanoğlu, Önder Akdağ, Sinan Uzun, Turgay An, Mehmet Aytemiz, M.Emin Balcılar, Egemen Zengin, Altan Aksoy, Ufuk Buncukçu ve Taha Batuhan Yayıkcı ilk in biri ile çıktı.

İki takım 'Kudüs Kırmızı Çizgimizdir' yazılı pankart ile taraftarları selamladı. Taraftarlar ise 'Kahrolsun İsrail' sloganları attı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Serhad Ürkmez x, Sedat Etik x, Samet Özkul x

Van Büyükşehir Belediyespor: Onur Bilgin x, Ali Kuleli x, Emrah Tacir x, Mutlu İlengöz x, Haydar Deniz x (Melik Yeğin dk. 61 x), Aykut Emre Yakut x, Zafer Özden x, Temel Taşkın x, Tahir Kurtuluş x, Fahrettin Bıyıklı x (Volkan Pala dk. 80 x), Mehmet Fuat Gölbaşı x (Onur Bektaş dk. 68 x)

Yedekler: Furkan Haykır, Hifsullah İsmail Erdoğan, Zekeriya Çakırca

Teknik Direktör: Nevza Şipal

Pazarspor: Salih Şenbaş xx, Emrecan Afacanoğlu x, Önder Akdağ x (Oğuzhan Birben dk. 80 x), Sinan Uzun xx (Mete Karahan dk. 90x2 x), Turgan An xx, Mehmet Aytemiz xx (Cihad Ateş dk. 88 x), Muhammed Emin Balcılar x, Egemen Zengin, Altan Aksoy, Ufuk Buncukcu x, Taha Batuhan Kayıkçı x

Yedekler: Reşat Şen, Tugay Turhan, Kadir Yılmaz Çelik, Mert Çınar

Teknik Direktör: Alaaddin Dinçel

Goller: Turgay An (dk. 39-dk 84-90+2), Emrecan Afacanoğlu (dk.59)(Pazarspor)

Sarı kartlar: Zafer Özden, Onur Bektaş, (Van Büyükşehir Belediyespor), Salih Şenbaş, (Pazarspor)