Van Büyükşehir Belediyespor'da son hafta heyecanı

Van Büyükşehir Belediyespor'da son hafta heyecanı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu evinde yapacağı Erzin Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.

Van Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde 1,5 saat süren antrenman, ısınma ve taktik çalışmalarının ardından çift kale maçla tamamlandı. Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, 8 haftadır elde ettikleri yenilmezlik serisini, Erzin Belediyespor karşısında da sürdürmek istediklerini ifade etti.



26 puanla grupta 3. sırada yer aldıklarını anımsatan Altunsoy, şunları söyledi:

"Erzin maçı ile ilk yarıyı bitireceğiz. Şu an 2-3 maç dışında oynadığımız tüm maçlardan gayet memnunum. Oyuncularımızı bu anlamda kutlarım. Ciddi bir mücadele ile ilk yarıyı Erzin Belediyespor maçı ile tamamlayacağız. Bu maçı da kazanıp ikinci yarıya moralli başlamak istiyoruz."



Takım Kaptanı Ali Kurt ise "Geçtiğimiz hafta güzel bir galibiyet aldık. Ben de o maçta son golü attım. Attığım golden dolayı mutluyum. Evimizde son maçımızı Erzin Belediyespor'a karşı oynayacağız. Takım olarak bu maça motive olmuş durumdayız. Alacağımız galibiyetle ilk yarıyı güzel kapatmak istiyoruz." dedi.