Van Büyükşehir Belediyesi'nden spora destek

Van Büyükşehir Belediyesi'nden spora destek
Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, Vanlıların büyük seyirci desteği verdiği Van Büyükşehir Belediyespor’u yalnız bırakmayacak ve en iyi noktaya getirmek için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz”dedi.

Genel Sekreter Mehmet Yaşar, Van Büyükşehir Belediye spor’un tesislerine ziyarette bulunarak yöneticilerle detaylı bir toplantı yaptı. Daha sonra takımın antremanını izleyen Yaşar, futbolcularla bir araya gelerek, onları yalnız bırakmayacaklarını ve sonuna kadar destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Tesislere ziyaretinde  Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Öner Yiğit, yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik heyet tarafından karşılanan Yaşar, takımın son durumu ile ilgili bilgiler aldı. Yapılan toplantıdan sonra takımın antreman yaptığı sahaya geçen Yaşar, burada yapılan antremanları bir süre izledi. Antreman sonrası oyuncularla bir araya gelen Yaşar, oyuncularla tek tek ilgilenerek sohbette bulundu, kendilerine destek olmaya devam edeceklerini açıkladı.



Büyükşehir bünyesinde yoluna devam eden Vanspor’u asla yalnız bırakmayacaklarını, takımın bir üst lige çıkması için her gayreti ve imkanı seferber edeceklerini ve bunun için birlikteliğin sağlanarak, emin adımlarla hedefe kilitlenmenin gerektiğini dile getiren Yaşar, bizim bünyemizde olan bir takımı bir hiç zaman yüzüstü bırakmadık, bırakmayacağız. Vanlıların da bu konuda takımlarını destek için daha çok gayretli olmalarını bekliyoruz. Spor, taraftarların sağladığı heyecanla bir kat daha anlamlaşır. Van’ın tanıtımında da büyük katkısı olan takımın tüm kadrosunun bunu bilmesini isterim ki, biz Vansporun başarısı için sayın Valimizin de büyük desteği ve direktifleriyle her zaman yanınızda olacağız. Sizin başarılı olmanızı tüm Van kamuoyu bekliyor” şeklinde konuştu.



Genel Sekreter Mehmet Yaşar, daha sonra Süphan Mahallesinde bulunan antreman sahasına giderek,Büyükşehir bünyesinde faaliyet gösteren Deplasmanlı Akademi Liginde mücadele eden U19,U17,U15, U14 takımlarının teknik heyet ve oyuncuları ile bir araya geldi. Aynı tesislerde Büyükşehir Belediyesinin bünyesinde kurulan ve halen 2.ligde mücadele eden Kadın Futbol takımı hakkında bilgiler alan Yaşar, tesislerde bulunan bazı sıkıntılar ile ilgili yetkililere talimat vererek, bu eksikliklerin giderilmesini istedi. Bilhassa oyuncuların soyunma, duş ve dinlenme alanlarının kısıtlı olmasının dile getirilmesinden sonra hemen harekete geçeceklerini dile getiren Yaşar, bu gençlerimizin burada her türlü imkanı sağlanacaktır. Bunlara en yakın zamanda istenen tesislerin yapımı için talimat verdik. Bunun takipçisi olacağım. Bu pırıl pırıl gençlerimizin spor ve eğitimlerini bir arada götürmesi ve toplum yararına gayret göstermelerini takdir ediyorum. Biz onların yanındayız” şeklinde konuştu.