Van Atatürk Stadı’nda kar seferberliği

Van Atatürk Stadı’nda kar seferberliği
Atatürk Şehir Stadı’nda 11 Aralık’ta oynanacak olan Büyükşehir Belediye Van Spor ve Erzin Belediye Spor 3.lig futbol maçı öncesinde, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kar Küreme araçları, İpekyolu ve Edremit Belediyesi Personelleri ile il ve ilçelerde bulunan sahalarda kar temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bu yıl alınan kar küreme araçlarının ve Edremit Belediyesi personel destekleri ile Atatürk Stadyumu, 3.Lig Futbol Karşılaşmalarında oynanacak Erzin Belediye Spor maçına hazırlanıyor. Oynanacak maç öncesi, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kar küreme araçları, İpekyolu ve Edremit Belediyesi personelleri statta biriken karları temizliyor. Zeminin bozulmaması için il müdürlüğü ekipmanları ile gayret sarf eden belediye çalışanları stadın hafta sonuna hazır olması için çalışmalarına aralıksız devam ediyorlar.

Maçın sorunsuz oynanması ve temizliğin biran önce tamamlanması için Atatürk Şehir Stadındaki çalışmaları yerinde inceleyip ve bu yıl; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alınan kar küreme aracında ise bir süre direksiyona geçip kar küreme traktörünü test eden; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Bizler Van Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde bu hafta sonu oynanacak,  Büyükşehir Belediye Vanspor ve Erzin Belediye Spor takımlarımızın karşılaşması başta olmak üzere tüm amatör ve Lig müsabakaları ile akademi ligi müsabakalarının sorunsuz bir şekilde tamamlamaları için Atatürk Şehir Stadımız başta olmak üzere İpekyolu ilçemizde bulunan Bostaniçi, Edremit ilçemizde ise Süphan Futbol Sahalarımızda ve Tuşba ilçemizde bulunan Sanayi Futbol Sahalarımızda hafta sonu oynanacak olan Amatör Lig ve akademi ligi futbol müsabakalarımızda da aksamaların olmaması için, Edremit Belediyesi personelleri ve ilimize yeni aldığımız kar küreme araçlarımız ile artık sahalarımız zamanında ve daha kolay bir şekilde temizlenmiş olacak. Stadımızda zeminin bozulmaması için de gerekli çalışmalarımızı dikkatli bir şekilde yapıyoruz. Pazar günü Erzin Belediye Spor ve Büyükşehir Belediye Vanspor takımlarının oynayacağı futbol maçında her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyoruz." dedi.