Van Ak Parti'de Bayramlaşma

Van Ak Parti'de Bayramlaşma
AK Parti Van il teşkilatı düzenlemiş olduğu geleneksel bayramlaşma töreninde Milletvekili ve Milletvekili adayları ile bir araya geldi.

 Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan eski Belediye binasının bulunduğu alanda düzenlenen Bayramlaşma törenine AK Parti Van il Başkanı Kayhan Türkmenoğlu'nun yanı sıra AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Gümrük ve Ticaret Bakan yardımcısı Fatih Çiftci, Tuşba ve Gevaş Belediye Başkanları katıldı.

Milletvekili adayları Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Ebubekir Kaçmaz, Yılmaz Kılıç, Bilal Emre Yörük ve Malik Özbey’inde katılım sağladığı Bayramlaşma töreninde AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu tarafından bir selamlama konuşması gerçekleştirildi. Yaklaşan 24 Haziran Genel seçimleri için çalışmalarını teşkilat mensuplarına bir kez daha hatırlatan Başkan Kayhan Türkmenoğlu, herkesi 19 Haziran Salı günü saat 13.30 Van Beşyol meydanına, Cumhurbaşkanı ile buluşmaya davet etti. 

Daha sonra Milletvekili adayı Osman Nuri Gülaçar, Gümrük ve Ticaret Bakan yardımcısı Fatih Çiftci ve mevcut Van Milletvekili Burhan Kayatürk bir selamlama konuşmasıyla teşkilat mensuplarının bayramlarını kutladı. Yapılan konuşmalarının ardından İl Başkan Türkmenoğlu, beraberindekiler ile bayramlaşma törenine katılan partililer ile tokalaşarak bayramlarını kutladı.