Van AK Parti'de 5 ilçe başkanı ataması yapıldı. İşte atanan yeni ilçe başkanları...

Van AK Parti'de 5 ilçe başkanı ataması yapıldı. İşte atanan yeni ilçe başkanları...
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bölge Koordinatörü Van'a gelmiş ve 5 ilçe başkanının istifasını istemişti. Şimdi de istifalar ile boşalan ilçe başkanlıkları için yeni atamalar yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen AK Parti MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Gürcan Van’a gelerek 2 gün bir dizi görüşme gerçekleştirmişti.

Aynı zamanda Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü olan Mahmut Gürcan, 2 günlük Van ziyareti sırasında 6 ilçe başkanını çağırarak görüşmüş ve bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek istifalarını istemişti.

İSTİFALARI İSTENEN İLÇE BAŞKANLARI
İstifalarının istenmesi üzerine Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar, Muradiye İlçe Başkanı İbrahim Vanlı, Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, Çatak İlçe Başkanı Tahsin Babur görevlerinden ayrıldı.

YENİ ATANAN İLÇE BAŞKANLARI
İstifaları istenen ilçe başkanlarından boşalan görevlere getirilmek üzere mülakata çağrılan adayların arasından 5 ilçenin yeni ilçe başkanı bugün atandı.

Yeni yapılan atamaya göre; Özalp İlçe Başkanı Ercan Ağar, Muradiye İlçe Başkanı M. Nesim Yavrutürk, Erciş İlçe Başkanı Nedim Sağlam, Gürpınar İlçe Başkanı Taha Güngör, Çatak İlçe Başkanı Ahmet Ardan Kuncu oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi/ ZİYA TÜRK