Vali Zorluoğlu, sevgililer gününde nikah kıydı

Vali Zorluoğlu, sevgililer gününde nikah kıydı
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, 14 Şubat sevgililer gününde kendi koruma polisi Atilla Astan ile Büşra Ünal’ın nikahını kıydı. 

Van Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen nikah törenine Vali Murat Zorluoğlu, Eşi Sevcan Zorluoğlu, Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve çok sayıda davetli katıldı. 

Atilla Astan ile Büşra Ünal çiftinin şahitliğini Sevcan Zorluoğlu, Van İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın ve Mikail Aysöndü yaptı. 

Çiftin nikah tarihi için güzel ve anlamlı bir gün seçtiğini belirten Vali Zorluoğlu, “Çiftimize mutluluklar diliyorum. İnşallah mutlu, huzurlu ve bereketli bir yuvaları olur. Allah sizlere bu devlet ve millet için hayırlı evlatlar nasip etsin" dedi.

Nikahı kıyan Vali Zorluoğlu, evlilik cüzdanını çifte teslim etmek üzere eşi Sevcan Zorluoğlu’a verdi. Evlilik cüzdanını gelin Büşra Ünal’a teslim eden Sevcan Zorluoğlu çifte mutluluk diledi.